Kreeft
Bio tomaten – quinoa – citroenverbena - geitenkaas
Noordzeepladijs en inktvis
Jonge courgette – witte boontjes – vadouvan.
Tonijn
Tartaar - soba noedels – ponzu – nori.
Gegrild – citroen – dashi
*King krab
Verse pasta – basilicum – artisjok – venkel.
Filet van Kalf
Asperge – aardappel – eekhoorntjesbrood – ui.
Kersen
Black lemon – citrus – hibiscus.
5-gangen menu Innesto – € 100
*6-gangen menu Innesto – € 125
Liever kaas als dessert?
Onze kazen worden geselecteerd door onze kaasmeester Peter Verbruggen.
Kaas in plaats van dessert – € 9,5 supplement
Het lunchmenu is een wisselend drie gangenmenu dat elke middag (van dinsdag tot vrijdagmiddag) wordt geserveerd.
Lunchmenu – € 55
Aangepaste wijnen bij de lunch – € 22
Wijnarrangement ‘The Exclusives’ – € 35
Een 4-gangen verrassingsmenu met een cocktail, aangepaste wijnen, waters en koffie of thee. Wij serveren dit menu van dinsdag tot vrijdag middag.
Menu surprise all in – € 125
Wijnarrangement upgrade ‘The Exclusives’ – € 25
Op vrijdag-en zaterdagavond serveren wij enkel ons Innesto menu.
Villa Bianchi
Verdecchio – Castello di Jesi – Italië
Agnus De Autor
Malvasia – Rioja – Spanje
Velich
Welschriesling – Burgenland – Oostenrijk
*Gröhl
Chardonnay – Weissburgunder – Rheinhessen - Duitsland
Luccarelli
Merlot – Primitivo – Puglia - Italië
Serre Romani
Genache noir – Maury - Frankrijk
Aangepaste wijnen 5 gangen – € 45
*Aangepaste wijnen 6 gangen – € 55
Dr. Fischer
Sauvignon Blanc – Rheinhessen - Duitsland
Monteverro
Vermentino – Toscana – Frankrijk
Kitsberg
Müller-Thurgau – Heers - België
*Alain Chavy
Chardonnay – Bourgogne – Frankrijk
Chateau Brulesécaille
Cabernet – Malbec – Merlot – Bordeaux - Frankrijk
Serre Romani
Grenache Noir – Frankrijk
Aangepaste wijnen 5 gangen – € 70
*Aangepaste wijnen 6 gangen – € 80
Al onze wijnen zijn ook verkrijgbaar in een BOB formule.
Bovenstaande wijnen zijn steeds verkrijgbaar per glas.
Maak kennis met onze uitgebreidde wijnkaart vol authentieke, smaakvolle wijnen.
Omstreeks 23u30 serveren wij het laatste drankje zodat we kunnen afronden met ons diner om 24u. Zo kunnen we onze gasten de dag erna fris en monter ontvangen.